Sve kategorije

Profil kompanije

Početna> O nama > Profil kompanije

Zhejiang Tongyou I&E Co., Ltd.

Zhejiang Tongyou Import & Export Co., Ltd. je registrovan u januaru 2018. godine i nalazi se u ulici Taozhu, Zhuji City, Zhejiang Province, pokrivajući površinu od oko 23,000 kvadratnih metara i površinu zgrade od oko 21,500 kvadratnih metara.

The company mainly deals in nylon, polyester and other textile raw materials, as well as a series of products such as double twisters, winder, wire supporter, shaking machine and various textile machinery. We can provide various specifications of high-quality raw materials and textile equipment for cotton socks, stockings, seamless underwear, gloves, clothing, etc.

Kako bi internacionalizirali proizvode kompanije, 2018. su Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd., Zhejiang Tongyou Machinery Technology Co., Ltd., i Zhejiang Tongyou Chemical Fiber Co., Ltd. zajednički osnovali Zhejiang Tongyou Import and Export Co. , doo, koja je odgovorna za svoje "Flying Tiger" i "Tongyou" serije proizvoda koji se prodaju u zemlji i inostranstvu. Kompanija usvaja napredni model upravljanja, ima jaku tehničku snagu i formira kompletan sistem od istraživanja i razvoja proizvoda, proizvodnje, prodaje do postprodajne usluge.

Jedna od matičnih kompanija, Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd., osnovana je 1995. godine, specijalizirana za proizvodnju raznih tekstilnih mašina kao što su mašine za uvijanje, namotači, ekspanderi i hanks. Sa više od 20 godina iskustva u proizvodnim uslugama, linijom za montažu profesionalne proizvodne opreme, profesionalnom proizvodnom tehnologijom i kvalificiranim industrijskim radnicima. Od kada je proizvod stavljen na tržište, dobio je jednoglasne pohvale tekstilnih, pletenih, prediva, štampe i bojenja i drugih srodnih preduzeća. Uspostavili smo detaljne strateške ko-leasing saveze s dobavljačima najlona, ​​poliestera i drugih proizvoda i domaćim velikim proizvođačima tekstilnih strojeva i opreme kako bismo zajednički promovirali istraživanje i razvoj novih proizvoda i imali dobru reputaciju u industriji.

Sjedište kompanije je u gradu Sandu, gradu Zhuji, provinciji Zhejiang, udaljenom samo 1 km od brzog izlaza i željezničke stanice, uz pogodan prijevoz i brzu isporuku. Luka Ningbo 1.5 sati, luka Šangaj 2.5 sata, međunarodni aerodrom Hangzhou Xiaoshan 45 minuta, međunarodni aerodrom Yiwu 20 minuta, 2.5 sata do međunarodnog aerodroma Shanghai Pudong.
Tokom godina, proizvodi kompanije su se dobro prodavali u Zhejiangu, Jiangsuu, Guangdongu, Šangaju, Fujianu i drugim velikim domaćim tržištima pletenja i tekstila, a izvozili su se u Evropu, Ameriku, jugoistočnu Aziju i druge zemlje, te je uspostavila više ureda u Jugoistočna Azija će biti odgovorna za postprodaju proizvoda. Povezane usluge.

Pridržavamo se koncepta „poštene saradnje, kreiramo situaciju u kojoj svi dobijaju“, implementiramo načelo „preživeti kvalitetom, tražiti kredibilitet uslugom“ i nastojimo da izgradimo prvoklasno međunarodno preduzeće!